Tišnov se odhlásil ze soutěže!

Tým Tišnova se po něúspěšném začátku soutěže odhlásil. Již jako několi sezón hrál soutěž v šesti, sedmi hráčích. Bohužel letos se odhlásil ze soutěže a všechny výsledky se všem týmům stornují. Podolí tak přišlo o cennou výhru.


SKB Tišnov - TJ Sokol Podolí 71 : 90

Podolí s tímto soupeřem již tradičně neumí hrát. Tišnovských bylo opět jen šest, i když i to jim většinou stačí na vítězství. Ne však letos. Podolí, sice po špatné obraně, vyhrálo a připsalo si 3 vítezství ze 4 utkání. A myslím je historicky poprvé na prvním místě tabulky OPII po 4 kolech soutěže, ovšem tabulka není úplná.

Podolí začalo nečekaně dobře. Díky výborné střelbě za 3 body (5x) si hosté rychle vypracovali náskok a ten postupně v průběhu první čtvrtiny navyšovali. V první čtvrtině si Podolí vypracovalo 10 ti bodový náskok.

To co si podolští "nahrabali" v první čtvrtině v druhé promarnili. Špatná obrana a slabý útok umožnil domácím stáhnout náskok a do poločasu vyrovnat. Hra nebyla pro diváky příliš pohledná.

I v třetí čtvrtině byla hra vyrovnaná. Hosté ale začali mít více ze hry od druhé poloviny třetí čtvrtiny. Díky sérii 10:0 si Podolí vytvořilo náskok, který postupně navyšovalo. Domácím zřejmě docházeli síly, kdy prakticky v útoku hráli jen dva hráči. Je nutné podoktnout, že Tišnovu chyběli někteří hráči.

Poslední čtvrtinu mělo pod dirigentskou taktovkou již Podolí. Hosté si pohodlně pohlídali svůj náskok, který po celou čtvrtou čtvrtinu narůstal. Zaslouženě zvítězili hosté.

Opět po loňském výborném vstupu do soutěže si Podolí připisuje po 4 odehraných utkání 3 výhry. A ZATÍM je na prvním místě neúplné tabulky soutěže OPII. Velmi překvapil V. Trefil, který přes to, že byl v noci v práci ráno vstal a přijel na zápas. Díky bojovnosti Podolí vyhrálo, ale není všem dnům konec a je nutné se soustředit na další zápasy. V soubotu na domácí palubovce Podolí prověří silný celek Šlapanice C od 18.00 hod. a v neděli tým Černovice B. Uvidíme jak se bude dařit podolákům v dalších zápasech.

Čtvrtiny: (23:33), (24:14), (11:15), (13:28).

Foto:
Jméno: Body: T.H.: Fauly: Trojky:
Svoboda J. 5   3 1
Antonický R. 7 2 : 1 2 2
Žondra T. 14 8 : 4 3  
Kadlčík R. 2   5  
Rafaj J. 27 11 : 7 3 2
Trefil V. ml 2 2 : 0 2  
Mertl P. 2   3  
Kadlčík D. 24 2 : 1 2 3
Sitte D. 7 2 : 1 0  
         


Vloženo 30.10 2015