TJ Sokol Podolí - BK TJS Rokospol Uherský Brod 64 : 70

K nedělnímu soupeři mělo družstvo co oplácet. V Brode odcházelo u hřiště Podolí s 20ti bodovou ztrátou. Odplata se příliš nepovedla, i v druhém utkání odešlo Podolí jen s jedním bodem, kdy doma prohráli o 6 bodů.

Oproti poslednímu měření sil byla první čtvrtina v rukou domácích. Přesnou střelbou z perimetru se Podolí rychle dostalo do vedení. V páté minutě Podolí ělo již šesti bodový náskok. V útočném naladění pokračovali domácí až do konce čtvrtiny. Tu Podolí přehrálo Brod v poměru 20:14.

Úvod druhé čtvrtiny ovládl soupeř z Uherského Brodu. Během dvou minut se rychle skóre vyrovnalo, dokonce hosté se dostali do dvou bodového vedení. Až v páté minutě druhé čtvrtiny dali domácí svoje první body. Následovala další bodová šňůra hostů. To už Podolí jen začalo dotahovat. Minutu před koncem čtvrtiny se podařilo domácím hráčům vyrovnat. Na šest bodů hostů v poslední minutě Podolí nedokázalo reagovat. Do druhého poločasu si nesl Brod 6 bodové vedení.

Druhý poločas se Podolí stále snažilo dotáhnout na hostující celek. Vetšinou když se již dostali na rozdíl dvou bodů Brod opět odskočil. V poslední minutě třetí čtvrtiny se podařilo domácím dorovant.

O konečném vítězi se rozhodlo až v poslední čtvrtině. Tu začal excelentně Brod. Během tří minut nasázel domácím devět bodů. Na to domácí odpověděli jen dvěma trestnými hody. Další dva koše hostů znamenali v utkání rozdíl již 11 bodů. Úvod druhé poloviny poslední čtvrtiny lépe odehrálo Podolí. Díky přesné střelbě z perimetru stáhli na rozdíl 4 bodů. Následně hosté přidali další body na svoje konto. V poslední minutě se střílelo dost trestných hodů. Nikdo nebyl plně úspěšný. I přes veškerou snahu Podolí podlehlo i po druhé v letošním ročníku tomuto soupeři.

Spoustu neproměněných trestných hodů a vyložených šancí znamenalo pro Podolí další bodovou ztrátu na domácí palubovce. Tato prohra může domácí ještě mrzet v konečném zúčtování.

Čtvrtiny: (20:14), (8:20), (21:15), (15:21).

Poslední utkání na domácí palubovce odehrají muži Sokola Podolí 17. 3 2012 v 18:00 hod. Přijďte povzbudit domácí hráče k lepším výkonům.


Jméno: Body: T.H. Fauly Trojky
Svoboda J. 4 3 : 0 1  
Trefil 3 3 : 1 4  
Horák 2   1  
Antonický 11 2 : 1 1  
Bartoš 22 7 : 3 2 5
Rafaj 7 2 : 1 4 2
Trefil ml. 7 6 : 1 1  
Pražák P. 8 8 : 4 5  


Vloženo 12.3 2012


BK TJS Rokospol Uherský Brod - TJ Sokol Podolí 88 : 68

K dalšímu utkání zamířila hrstka podolských hráčů do Uherského Brodu. Během první čtvrtiny se rozhodlo o jednoznačné výhře domácích. Početnější celek měl výbornou střelbu a více doskoků na obou stranách hřiště. Sedm statečných zamířilo do Brodu,i přes malý počet hráčů s vidinou vítězství, ovšem do první čtvrtiny.

Brod podle předešlých výsledků měl být pro Podolí hratelný. Okleštěná sestava hostů Brodu usnadnila práci. Úvod utkání, jakož celá první čtvrtina patřila domácím. Špatná obrana hostů, špatný doskok hostů a přesná střelba domácích měla za následek rychlé vedení domácích. Hosté se také trápili v útoku. Hosté většinou bodovali z trestných hodů. První čtvrtinu vyhrál Brod jednoznačně 26:11.

Druhá čtvrtina ze strany hostů již byla o něco lepší. Díky zlepšené střelbě z větší vzdálenosti se podařilo částečně držet krok s domácími. Druhou čtrvtinu vyhrál Brod jen 25:19.

Druhý poločas se spíše jen dohrávalo. Podolští hráči se snažili korigovat výsledek, což se jim příliš nedařilo. V třetí čtvrtině bylo podolských hráčů o jednoho méně než na začátku utkání. Do konce poslední čtvrtiny se vyfauloval další hráč.

Toto utkání zaslouženě vyhráli hráči z Uherského Brodu. Pracovní zatíženost a brzká hrací doba zavinila odjezd jen sedmi hráčů k utkání(až na jednu vyjímku).

Čtvrtiny: (26:11), (25:19), (21:18), (16:20).


Jméno: Body: T.H. Fauly Trojky
Trefil 1 2 : 1 3  
Antonický 15 3 : 2 2 3
Bartoš 26 12 : 10 4 4
Kadlčík 5 2 : 1 3  
Svoboda P. 6   3  
Mertl 3 2 : 1 5  
Pražák P. 12 9 : 6 5  


Vloženo 15.11 2011